Utflykter

Ätran

Följde med Rosa till hennes föräldrar i Ätran. Vi tänkte att vi skulle hoppa in på Ullared, men de hade stängt. Typiskt vi var riktigt sugna på att bara gå och lulla i affären, inget vi behövde eller nått, bara gå runt och kika. Så det blev att vi åkte direkt till hennes föräldrar, lika så gott det. Det är ruskigt trivsamt där och man känner att man kan sitta och gotta sig i lugn och ro.  När de var i Spanien sist fick de med sig en liten hund som ser hel cool ut. Det kan vara lite skumt att ta med sig hundar så, men den verkar ha ett kanon lynne och har blivit ordentligt kollad av veterinären. Sen har de ju lilla Smulan som håller valpen på mattan.

På hemvägen åker man förbi en gammal rotkällare, eller som det ser ut från vägen ” ett mysko, spännande grotta”. Jag blev så himla glad när Rosa stannade så vi kunde undersöka vad det var för något. Det stod Bredehölj på en skylt? Hittade ingen mer information på nätet, men fint var det och min nyfikenhet blev stillad.

Leave a Reply

Översätt sidan »