Utflykter

Hills Golfbana

Jag blev klar riktigt tidigt på jobbet idag och har jobbat in så jag inte behöver jobba på fredag. Känns helt suveränt. Jag hade tänkt passa på att ta ut hästarna, men de stod och mös i hagen och hade ingen större lust att komma idag. De brukar annars ha himla bråttom upp till stallet så de inte missar något.

Tog med Shakira till Torrekulla istället. Jösses vad en golfbana kan vara vacker i vissa lägen. Jag tror inte man får ha hunden på banan, så vi gick längst kanten en bra bit. Jag skall höra med Rosa om hon vill ha en varm kopp choklad på  Hills golfbana? Hon kommer garanterat tycka jag är helknäpp men det var så vackert idag med all frost.

Jag läste att den är på 18 spännande hål med mycket hög målsättning!? När man  läser vidare så funderar man på om man ens får gå på den om man inte är medlem? Tja kan vara spännande att se hur många hål vi lyckas fotografera innan någon kör iväg oss! Den är i alla fall stängd på grund av frost.

Leave a Reply

Översätt sidan »