1 objekt 365 dagar

Kompis

Lill-polarn och Jompa

Jag har haft en riktigt härlig sovmorgon idag och känner mig riktigt utvilad. Tänkte jag skulle börja plocka bort lite av julpyntet. Ljusstakarna får allt vara kvar ett tag till och likaså min julstad. Men en del av tomtarna tänkte jag ta bort.

Lill-polarn gick med mig runt och kom med lite förslag på vad jag kunde ta bort. När vi kom till soffan där nallarna som Elvy fick upp på Lisberg satt, blev Lill-polarn alldeles eld och lågor! Han fastnade för nallen med den gröna luvan lika mycket som jag gjorde på Liseberg. Den ville han absolut ha och har nu kånkat  runt hela morgonen med Jompa!? som han döpte den till.

Lill-porlan menar på att Jompa har nattluva och har blivit lite förkyld bara, därav halsduken. Han skall absolut inte plockas undan!  han är INTE en julnalle!

Nänä, jag får väl ge mig för friden skull.

Leave a Reply

Översätt sidan »