1 objekt 365 dagar

Här kan man ju ha lite kul!

Kollar in julstaden

Helt underbart att det är helg, städade lite extra idag på jobbet men fick sån våldsam huvudvärk. Jag undrar om det inte kan vara ett av medlen jag använder. Sprayar jag för länge med den så känns det som huvudet skall explodera. Det är så sällan jag har migrän nu för tiden att jag nog tycker jag är kvitt det problemet. Den här huvudvärken beror nog på annat. Jag fick lagt mig en liten stund när jag kom hem och somnade så gott i soffan.

Jag vaknade av att någon dammsög och tänkte wow! vad duktig Lill-polarn har blivit. Men han höll inte alls på att städa, utan dammsugaren hade gått i gång när han klängde runt på den för att komma åt julstaden. Lill-polarn vill så gärna springa runt i min julstad och leka “Jätten anfaller” men jag har sagt till honom hundra gånger att det inte är tillåtet att ränna runt i julstaden, utan man leker lite försiktigt eller helst inte alls med tomtarna.

Nu när han ändå lyckades sätta igång dammsugaren,  fick han en lektion i hur man går tillväga när man städar.

Leave a Reply

Översätt sidan »