1 objekt 365 dagar

Morgonpromenad

Morgonpromenad

Jag hade lovat Lill-polarn att få hålla Shakira alldeles själv idag. Lill-polarn ville absolut gå en skogspromenad och jag tyckte det var en kanon ide, nu när det är så halt på de lite större skogslederna. När vi kom till skogen blev det ett himla gnällande på Lill-polarn som tyckte det var alldeles för mycket träd fällda över stigen. Han skulle minsann ringa kommunen och klaga över att de inte röjde upp efter sig!  Det var ju bara ett par grenar! och han hade ju inte behövt vräka i sig familjepizzan alldeles själv igår.

Tillsist var det lika bra att vända, Lill-polarn hade surnat till ordenligt över allt klättrande. Han ville hem och starta  bloggen “Chihuahuans rätt till naturen” För de måste ju ha jätteproblem i skogen! och varför hade jag inte köpt en såndär väska som Paris Hilton har!?  varför fick inte han associarer med massor av bling-bling på! varför…!?  Jösses! lika bra att jag vänjer Shakira att ha Lill-polarn i klövjeväskan, allt gnäll höll på att göra mig vansinnig.

Men nu sitter vi och bloggar tillsamman, med nybryggt kaffe och varsin bulle. Hoppas bara Lill-polarn får många medlemmar till sin blogg, han är så himla engagerad och upp i högvarv just nu.

Leave a Reply

Översätt sidan »