1 objekt 365 dagar

Hjälp!

Hjälp!

När väl Tobias kom ner släntrandes så ville Lill-polarn vara med och hjälpa till att tömma rummet, han har inte fått lov att vara där inne förut och tyckte det skulle bli jättespännande.   Tobias såg ut som shit! var skall jag börja? så jag sa till honom ta det han ville ha och slänga resten på golvet! vad som helst bara det hände något, så jag kunde städa ur idag. Jag kände mig minst lika desperat som matadoren i Disneys Ferdinand.

Lill-polarn sken upp som en liten sol och började kasta cd skivor runt sig och for runt som en tok för att hinna snoka igenom allt innan Tobias hann att ta det med sig.  I hans tycke var det ett hav att spännande ting och allt skulle helst vara kvar. Det gick en stund och jag hör bara hur irriterad Tobias lät och tänkte att det kanske var bäst att gå upp och kolla.

Jag hann bara halvvägs i trappan när Lill-polarn kommer farandes helt skräckslagen. Tobias hade surnat till och tyckt att Lill-polarn var för kaxig så han hade satt scream masken runt lampan. Stackars Lill-polarn han hade blivit livrädd och gömt sig hos Shakira. Fy tusan så taskigt av Tobias. Lill-polarn har fått lite godis nu och Tobias har visat hur media stolen fungerar, så nu sitter Lill-polarn där och lyssnar på sagor medan Tobias håller honom sällskap.

Leave a Reply

Översätt sidan »