1 objekt 365 dagar

Min egna!

Min egna!

Gubben hade varit ute och handlat igår och köpt Flux till mig. Nu delade de även ut en liten flaska som man kan ha med sig när man reser.  När Lill-polarn fick se flaskan blev han så himla mallig och började jämföra dem och ställa sig i olika poser med flaskan. Jag frågade Lill-polarn vad han höll på med, men det gick nästan inte att prata med honom.

Titta! jag visste det en Lill-polar-anpassad Flux! Nu nu sker det! världen är på väg mot den stora förändringen! ALT kommer att anpassas efter MIG!, Jag är känd, Blondinbella släng dig i väggen nu kommer jag! Jag ha grejer anpassat till mej det har inte du! Jag måste följa med till bion igen och ta emot folks jubel! Du får städa själv idag.

Jag var tvungen att putta ned Lill-polarn från hyllan för att han skulle lugna ner sig och hamna på jorden igen. Jag ringde upp till Tobias så han får hålla koll på Lill-polarn idag, Lill-polarn har enorm respekt för Tobias sen han skrämde honom med den hemska lampan och han brukar bara säga hmmm när Lill-polarn kör igång som värst.

Leave a Reply

Översätt sidan »