1 objekt 365 dagar

Lill-polarn rullar ut klistret

Lill-polarn rullar ut limmet

När jag kom hem idag så hade gubbarna börjat tapetsera. Lill-polarn rullade ut klistret och gubben hängde upp tapeterna. Tobias gick igenom el kablarna och bytte ut det som var trasigt och drog om en kabel. Den nya tapeten gjorde att hallen såg så mycket varmare ut. Vi har varit lite fundersamma på vilken färg av möbler, men det syra betsade hörnskåpet kom verkligen till sin rätt, så det är sådana möbler jag skall leta efter.

Lill-polarn hade skött sig ganska hyfsat. Det var när gubben hade gått ner för att hämta kaffe som han hörde wiiiiiiiiii oj! och världens brak. Lill-polarn hade tagit sats och glidit runt på tapeten. Han sa att han bara gjort det en gång men det var hur många spår som helst och det hade kommit tapetklister ända bort till dörren. Braket blev när Lill-polarn hade så hög fart att han, gjort ett hopp över pappersrullen och flugit in i elementet.

Lill-polarn och Tobias var inte så förtjust i tapeten. Tobias hade sett helt chockad ut när gubben börjat tapetsera och tyckt vi hade underlig smak? Lill-polarn ville att vi skulle ha gula tapeter som Esmeraldas vackra klänning, så de här tapeterna gick ju helt bort enligt honom! När han fick sitt hus så skulle allt vara gult.

Leave a Reply

Översätt sidan »