Hästarna

Annorlunda vårtecken

Fy tusan! jag hade varit så disträ i går att jag glömt stänga av vattnet. Tack och lov blev det inte blev översvämning i stallet igen. När jag kom in i stallet så Bellman lite moloken ut, jag har haft en banan med mig varje dag och Bellman har blivit hel förtjust i det. Men jag hade ingen med mig idag. När jag fodrat klart blir det alltid att jag snabbt känner över hästarna, och då kände jag skakningen i Bellmans ben. Knepigt varje år är det likadant, han fryser inte på hela vintern men Mars-April då är det kört. Så det blev vintertäcke och han blev snabbt varm igen. Nu är vi lite extra obs vid denna perioden, så det känns bra att ha ha varit snabb i år. Skall ta och även höja höt denna månaden, men för min del har det blivit ett litet konstigt vårtecken. Så nu kommer våren.

Leave a Reply

Översätt sidan »