1 objekt 365 dagar

Du skall….

Du kommer möta en snygging!

Normalt sett när jag kommer hem så brukar Shakira komma rusandes. Men idag kom hon inte?  När jag kommer in i vardagsrummet hör jag hur Lill-polarn står och babblar om att hon skall möta snyggingar under sin promenad! och att hon absolut inte får tugga på den lilla limpan hon möter i skogen! det betyder otur! även om den heter skorpan.

Lill-polarn hade hittat mitt skrin med Tarot kort och tyckt att den lilla leken var hans. Hur han fått fatt i min spå kula i kristall är en gåta? den har jag alltid förvarat väldigt högt upp.  Nu stod han och övade för fullt på Shakira innan han skulle ta mod till sig och fråga om han fick spå Esmeralda. Shakira såg mest ut som “finns det ingen off knapp på den där?”

När Lill-polarn till sist frågade Esmeralda så hör jag!  Du har mött den stiligaste som finns! den modigaste och största! njaa lagomaste och colaste killen i Kållered och vi skall på bio eller ni eller ö Jag älskar dig?

Leave a Reply

Översätt sidan »