1 objekt 365 dagar

Aiaiaaaaaaaa!

Aiaiaaaaa!

Fredric sover över hos Micael och de hade tittat på filmen Tarzan. Lill-polarn hade ylat och tjoat hela filmen igenom och tyckt att: det där, det var a  peace of cake! När han minsann svingar sig runt i lianer så går det med ljuset hastighet och dessutom är han betydligt snyggare än Tarzan!?

Både Micael och Fredric hade tröttnat på hans skryt och slängt ut honom från rummet. Efter en stund så hör de det värsta Tarzan vrålet och rusar ner till vardagsrummet, där höll Lill-polarn på att svinga sig runt i min Guldranka. Titta, ser ni, jag är bara bäst! Lill-polarn hann inte avsluta sin mening förrän Gudrankan ger med sig och han flyger rätt in i dörrposten. Aj, aj, aaaaaaj!

Så när jag kommer in efter att ha varit ute med Shakira ser jag hur Fredric och Micael samlar upp bitar från min Guldranka! Lill-polarn ligger på sofflocket med ispåse och ojar sig!

– Vad tusan här hänt med min Guldranka?
– Lill-polarn ville bara ha lite skott!
– Men den är ju helt demolerad?
– Jag men jag får ju inte använda saxen! så jag svingade bara av ett par bitar.
– Ett par bitar, det blir ju minst 16 Guldrankor nu.
– JA! Visst är jag duktig!

Leave a Reply

Översätt sidan »