1 objekt 365 dagar

Koll av hovar

Bellman lyssnar tålmodigt!

Fy tusan sicket väder! Jag hade stängt in hästarna vid fodringen för att jag sedan skulle gå upp och kolla hovarna. Lill-polarn ville vara med och kolla hovarna så jag sa till honom att vara försiktig och kolla hur han gick. Absolut inte vela eller rusa runt som han brukar. När vi kom in så låg Bellman ner och Lill-polarn gick och satte sig på hans hov och berättade att Esmeralda tyckte han var så söt, och att hon nog vågade rida på honom. Sen drog han den ena vitsen efter den andra och skrattade åt sig själv så att han ramlade av hoven ett par gånger.

Ser bra ut!

När jag hade ställt upp Beethoven gick Lill-polarn fram och lyfte upp hoven på spannen och kollade så att allt såg okey ut. Beethoven tittade ner och såg lite förvånad ut att det skulle vara Lill-polarn som fixade hovarna. Han stod så stilla han kunde men var bara tvungen att slicka på Lill-polarns huvud.  Fattar inte varför han alltid gör så, och Lill-polarn blir lika sur varje gång.

Sedan blev det stor-rengöring av stallet. Lill-polarn sopade och fyllde på mera hö, medan jag hämtade vatten och la ut mera torv. snön har gått över till regn och blåst, så jag tror inte hästarna är så sugna på att vara ute idag.

Leave a Reply

Översätt sidan »