1 objekt 365 dagar

Pumpa, pumpa

Pumpa, pumpa

Måndagar är bara så jobbiga. Kom till jobbet och kände lite små seg. Inte blir det bättre när första gubben jag möter utbrister “Oj! du har inte sovit så bra i natt va?”.  Kände direkt att nu skiter jag i det här och går hem. Gubben har smittat Lill-polarn med förkylning och jag vet inte vem av dem som snarkade värst!

Jag sa ändå till Lill-polarn flera gånger att han skulle ta på sig sin mössa och halsduk innan vi skulle städa stallet. Men nejdå han frös inte, han var ju en viking, pallade med allt o.s.v. Nu såg han för rolig ut när jag kom hem, ner bäddad under världens tjockaste filt. Jag tände en brasa åt Lill-polarn men den ville inte riktigt ta sig så Lill-polarn trampade luft med bälgen så att brasan snabbt skulle ta sig. Sedan hoppade han snabbt ner under täcket igen och utbrast:

-Ni tjejer snackar om att föda barn. Ni skulle bara veta hur det är när en man blir riktigt förkyld!
Hmmm… han har nog tittat för mycket på tv-reklam! när han har legat här i soffan.

Leave a Reply

Översätt sidan »