1 objekt 365 dagar

Uppvaktar

Uppvaktar

När jag kom hem så gick jag runt och plockade undan medan kaffet rann igenom bryggaren. Nu har de flesta växterna hämtat sig sedan jag planterade om dem, porslinsblomman skall till att blomma igen och mina små påskliljor var så himla söta där de stod på bordet. Ibland är det småsaker som gör en riktigt glad och gör att man orkar med vardagen.

När jag tog mitt kaffe och skulle sätta mig så var mina påskliljor borta! Tror ni inte den lille vandalen hade varit framme igen med saxen! Trodde jag hade lyckats gömma alla saxar. Esmeralda satt uppe på trappstegen så hon kunde kika ut på det fina vårvädret, medan Lill-polarn stod nedanför och läste dikter. Vad hade han i handen om inte mina påskliljor!

– Har inte jag sagt till dig att låta bli saxarna?
– Jamen, jag uppvaktar ju Esmeralda! Måste ha blommor!, Den i vardagsrummet slog inte ut sina blommor, fast jag satte in den i mikron  för att skynda på blomningen.
– Vaaa? du satte väl ändå inte in? Va f…! Min porslinsblomma!

Leave a Reply

Översätt sidan »