1 objekt 365 dagar

Jösses vad det vräker ner!

Man tager vad man haver!

Oj! Så besviken Lill-polarn var när jag  kom hem. Han hade haft det så trevligt med Esmeralda i går och tänk fortsätta att vara i lille-hagen idag, men nu vräkte snön ner och Esmeralda ville inte gå ut. Lill-polarn har så svårt med att det är vår ena dagen och vinter nästa. Nu var han riktigt grinig på vädret och stod i fönstret och tjurade.

Det hjälpte inte ens när jag visade honom att två av hans solrosor var på väg upp, han tyckte att det kunde ju kvitta nu när det blir vinter igen. Han som haft sådan flyt med Esmeralda, så kommer det massa snö! Fy tusan vad allt var jobbigt. Det spelade ingen större roll vad jag sa till Lill-polarn, han tyckte allt bara var så trist.

Men med denna takt som det snöade, så kunde Lill-polarn bara inte hålla sig. Här gällde det att vara snabb och åka så mycket man bara kunde. Medan jag gick ut med Shakira, skulle Lill-polarn fixat till något att åka på, kälken vågade han sig inte på igen. När jag kom tillbaka svischade han runt i min finskål som han satt handtag på. Han skrattade så han tjöt, när skålen snurrade runt.

Leave a Reply

Översätt sidan »