1 objekt 365 dagar

Måste äta!

Måste äta!

Lycka är fredagar! Skall köra en ordentlig storstädning så det är fint till gästerna i morgon och på söndag. Vi är fortfarande inte riktigt färdiga med hallen och gubbens arbetsrum har blivit rena förvaringsplatsen. Där ligger hallens och Micaels nya golv. Lill-polarn som ville vara hemma och se Baywatch med Esmeralda, och lovade att städa i pauserna.

Köket var så superfint! Lill-polarn hade verkligen röjt undan och torkat av alla skåpen. Wow! Vad imponerad jag blev. Jag hade köpt kexchoklad och karameller som vi skulle ha till  “Let’s dance”, men nu stod Lill-polarn på vågen och vräkte i sig den ena kakan efter den andra. Esmeralda hade blivit helt betagen i David Hasselhoff och tyckt att killar skall vara stora och muskulösa!

Lill-polarn förklarade att han vägde jättemycket “minst ett kilo” och att musklerna bara var lite vilande för dagen! Han hade ju åkt så våldsamt i går att han tappat en del  på vägen också! Men när han gick upp på vågen så hade den bara visat ett halv kilo och Lill-polarn fick fylla upp med vad han skulle äta för att komma upp i ett kilo.

Leave a Reply

Översätt sidan »