1 objekt 365 dagar

Min!

Min!

I dag blev jag grattad på sängen med kaffe och bulle. Lill-polarn var så ivrig på att jag skulle öppna presenterna så att han kunde få gå ner och äta tårta, att han studsade runt som en studsboll. Det var helt omöjligt att få Lill-polarn att lugna ner sig och det kändes inte så mysigt att sitta bland all kaffestänk.

Lill-polarn hade följt med gubben och pojkarna till Mediamarkt och köpt ett makro-objektiv. Sen hade de gått in och tittat efter tårta när Lill-polarn hade rusat iväg som en liten vessla längs gångarna och vrålat “Mitt”. Han ville till varje pris ha jätte-semlan.  Tobias tyckte att Lill-polarn bara var så skämmig där han stod och studsade bland tårtorna.  Han vägrar att följa med och handla om han skall vara med någon mer gång.

Lill-polarn var helt säker på att han skulle orka hela semlan och sedan börja expandera så att han skulle bli lika stor som David Hasselhoff. Micael sa till honom att semlan kommer bara att lägga sig på en plats, och att han skulle se ut som en jätte-semla runt magen istället!

Leave a Reply

Översätt sidan »