Familjen

Min födelsedag!

Jag har haft en kanonfin födelsedag. Här är en bild på oss som har kärringonsdagen, Jag har tyckt att det är lite trist att en av oss alltid är borta när vi tar kort. Vi har stativ hela högen men inte tänkt på att man kan ställa in kameran på timer. Idag fick jag ett nytt objektiv och ett stativ som är gjort på kulor så jag kan vrida fast det runt träd och vinkla det ganska kraftigt. Den skall klara 3 kilo så det skall bli lite spännande att testa den på olika ställen. Har man hängt upp sin kamera på en gren vill man ju helst inte att den skall dimpa ned i första taget.

Fick en ros i kruka med med överraskningsblommor sådda vid sidan av Rosa med familj och Scrapping kit av Elvy. Ingmari hade skickat en jättemysig bok och fröer. Tusen Tack för en kanonfin födelsedag.

4 Comments

Leave a Reply

Översätt sidan »