1 objekt 365 dagar

Chaplin look-a-like

Chaplin look-a-like

Himla gott väder ute idag och vi väntar på att gubbens släktingar skall komma från Uddevalla. Jag har varit ute och fotograferat en stund efter jag fodrade men sitter nu och kopplar av med en kopp kaffe. Lill-polarn har gått som  en katt på hett plåttak runt min kamera som står på mitt gorillastativ. Han tycker det ser ut som ett monster som bara väntar på att få anfalla.

Men Lill-polarn hade hört hur roligt vi hade när vi satte den på timer och de flesta bilderna blev ju jättebra. Så snyggt och tacksamt objekt som han var så skulle ju alla bilderna bli kanon. Det fanns ju ingen anledning att gallra ut några kort på honom inte. Sedan hade jag ju fått så läckra scrapping kit av Elvy och dessutom två! Så ett måste ju bara vara hans!

Helt otroligt, har suttit och kollat på Lill-polarn, hade ingen aning om att det fanns så många poser och att man tekniskt sett kunde böja kroppen i så många olika vinklar. Top Model släng er i väggen! Rena amatörer jämfört med vad Lill-polarn kan!

Leave a Reply

Översätt sidan »