1 objekt 365 dagar

Urk!

Urk!

Så fort jag kom hem satte jag på en kopp kaffe och satte mig tillrätta i soffan.  Det känns bara så gott att sitta i tystnaden efter att ha kommit hem från en bullrig fabrik. Plötsligt kände jag att bara att något var fel! Så här tyst brukar det ju inte vara med tanke på att jag har en Lill-polare! Var var han?

Jag rusade runt och letade när jag tittar ut och ser Shakira hoppar runt på uteplatsen. Hon hade varit med Tobias idag för han skulle fixa till sin tomt. Jag ser att fläktarna vi har gör på full-hastighet, men tänker inte så mycket på det förrän jag kommer ut och hör ett ulkande utan desslike.

Herregud! Stackars Lill-polarn hängde på ett av fläktbladen och höll sig krampaktigt fast, vi skall inte gå in på hur dåligt han mådde och hur uteplatsen såg ut! Jag fick bända loss stackaren från bladet. Lill-polarn ville städa på vår uteplats för Esmeraldas mamma skall komma på besök och fläktarna var så skitiga. Han skulle ju bara kolla var det var för snören!

Leave a Reply

Översätt sidan »