1 objekt 365 dagar

Vad kan detta vara?

Vad skall det vara här?

Lill-polarn har mått ganska dåligt även idag och Micaels tjej Nina som är på besök har pysslat om honom.  Snickarna kom idag och påbörjade arbetet med att staga längst ner på väggarna så de kan gjuta upp en bit. Det fattas minst 30 cm nu när de har bilat ner en bit. Så de har gjort färdigt så att det bara är att börja blanda cement.

Nina berättade att hon hade haft det lite svårt med att hålla Lill-polarn på insidan och att han gett snickarna rejält med huvudbry när han sprungit runt och gjort små spår. Hon hade hört deras diskussioner om konstiga djur, och att de ville rigga en kamera så de kunde ta lite bilder och skicka in till tidningarna.

Nina fick rusa ut ett par gånger och plocka upp Lill-polarn från cementblandaren. Han lugnade inte ner sig förrän Nina frågade om han ville åka lite karusell på uteplatsen.  Först då rusade han in och grön i hela ansiktet och ville se Bamse istället. Woops! Micael kan nog få något att bita i där!

Leave a Reply

Översätt sidan »