1 objekt 365 dagar

Fick han vara med!?

Dansar

Göta Petter! Ni skulle bara hört Lill-polarn igår när han fick se sin kusin Lill-fjompen i ” Let´s dance “. Jag trodde han skulle flyga i taket jösses!

– Hur kan Lill-fjompen få vara med i tv! Han är ju så kass att han har sin stöd pinne kvar! Det finns ju ingen bättre än mig. Fast det är klart, de hade ju sett på direkten att jag är den givna vinnaren av ” Let´s dance “. Juryn snackar om att Magnus är så stor och stark. Jösses, de kan inte ha sett mycket i sina dagar? Kolla på mig! Vist häpnar man av beundran? Man kan ju se varenda ådra!

I dag har Lill-polarn visat oss alla danser. Jag måste erkänna att han är förvånansvärt mjuk i kroppen och rör sig väldigt stiligt. Esmeralda blev alldeles tagen av Lill-polarns kunskaper i dans. När Tobias frågade Lill-polarn om han kunde lära honom vals, så var det inte långt ifrån att Lill-polarn svimmade av stolthet. Vad är ” Let´s dance ” mot Tobias!

Leave a Reply

Översätt sidan »