Smått o Gott

Willys

Rosa ringde och undrade om jag ville följa med till Willys i Kungsbacka. Hon brukar åka dit och storhandla. I vår familj är det oftast gubben som handlar, jag avskyr när det är mycket folk och blir lätt stressad i affärer. Fast det är klart, Rosa och jag är kopior av varandra när det gäller att handla. Vi går igenom hela affären men det skall gå snabbt och smidigt.

Men man skall ändå inte missa något och idag så serverades det prov våfflor och cappucino. Det var inte en kotte vid det bordet, men när vi gick fram så kom folk från alla håll och kanter. De hade hört Rosa utbrista WOW! Vilken lyx kaffe också! Damen såg så himla lycklig ut när det kom så mycket folk och säger “jamen jag står ju här för er!”

Jag fick handlat ganska mycket och i fyndlådorna hittade jag mängder av “bra att ha grejer” Jag köpte de här två tavlorna för 5 kr styck och Micael tyckte de var så super fräcka och ville ha dem till sitt kök. Sen köpte jag lite nya teer och 3 ostar, tänkte jag skulle göra en ost bricka i kväll. Men när Micael granskar ostarna så är det whisky, portvin och öl ost, så han ville absolut smaka på dem.  Hmm! Whisky osten var riktigt god, den kändes kall och syrlig. Skall följa med Rosa fler gånger, var rolig att handla med henne och som sagt det gick snabbt och smidigt.

Leave a Reply

Översätt sidan »