1 objekt 365 dagar

Svärmor på besök

Svärmor på besök

Nu har den dagen som Lill-polarn fasade för kommit! Svärmor är på besök. Tobias hade berättat för Lill-polarn att det är ena riktiga drakar och att de går och drar fingret på allt för att se om man har städat ordentligt. De har också riktiga falkögon som inte missar den minsta dammpartikel.

Så Lill-polarn har gått  här och stressat runt hela morgonen och frågat mig om han är fin och bett mig rätta till flugan i ett kör. Jag bedyrade honom att han var superstilig och att han kunde koppla av, men gav honom en stark förmaning att inte dra några typiska Lill-polarn skämt ( dåliga alltså ). Efter ett tag när Lill-polarn har skött sig exemplarisk så kom det!

– På en EU-konferans om familjerätt lunchar två advokater från olika länder med varandra.
Advokat 1: -Vad är straffet för bigami i ert land?
Advokat 2: -Två svärmödrar!

– Hahahaha! Eller denna då? Farsan, vad hette Adams svärmor??  Han hade ingen, han levde i Paradiset!!

Jösses! Man kunde riktigt ta på tystnaden som uppstod och Lill-polarn tittade på mig med ångest i blicken. Men som tur vad så spände svärmor blicken i Lill-polarn och började storskratta, hon tyckte det var tåga i honom som vågade dra sådana skämt.

Leave a Reply

Översätt sidan »