Hästarna

Skönt att slippa täcket en stund.

Bellman

I dag var Bellman bara så duktig när vi var ute, han gillar inte att gå ut själv och kan bli enormt trög att rida. Båda hästarna är trafiksäkra och skiter i lastbilar, grävare o dylikt, men Bellman blir gärna lite uppsträckt och försöker verkligen hitta något han kan bli skraj för. Så den blå grävmaskinen som höll på att jobba var inte tillräckligt hemsk inte heller när vi kom hem, och snickaren som höll på att packa ihop hade ställt sig så att Bellman var tvungen snika cementblandaren för att komma upp till stallet bekymrade honom något nämnvärt idag.

Så Idag tränade jag upp farten på honom. Elvy tycker de är så goa att rida ut på för man hinner se fåglarna bygga bo, hon sitter på heta travare på Åby vissa dagar och är så innerligt trött på att de är rädda för allt. Därför gillar hon mina kallblod som tar sig en rejäl funderare först om de skall stressa upp sig eller inte. Men som sagt Bellman kan bli lite väl trög ibland när man är ute själv.

Beethovens snorbroms

Leave a Reply

Översätt sidan »