1 objekt 365 dagar

Planterar

Planterar

Lill-polarn såg att jag rensade landet igår och ville hjälpa till att fylla upp med mera jord. Det behövs ganska mycket jord, framförallt längst ner i landet. Lill-polarn kom så entusiastiskt med sin spann för att hämta jord. Vet inte riktigt hur många vänder Lill-polar hade gått förrän jag började tycka  lite synd om honom.

Hans spann är ju inte speciellt stor och Lill-polarn hade fått gå dagligen dygnet runt, år in och år ut för att få ihop en hög. Nu knatade han på så tappert och ville hjälpa till. Jag bad honom hämta mina Dahlior och Spindel liljorna istället. Lill-polarn slängde snabbt spannen åt sidan och man såg hur det vattnades i hans mun ( Wow! jätte lökar! Mums! )

– Fy tusan! Vad äckligt! vad har hänt med lökarna?

Jag hade inte skyddat mina lökar ordentligt, så de hade ruttnat ( Typiskt mig ) När Lill-polarn såg hur besviken jag blev sprang han och hämtade den lilla Skillan han fått av Rosa och sina små växter som tagit sig jättebra och började plantera i den delen som inte behöver så mycket jord. I bland är han allt en riktig liten juvel.

Leave a Reply

Översätt sidan »