1 objekt 365 dagar

Järnspikar!

Järnspikar

När jag kom hem idag var jag bara så trött! Kände mig kall och eländig och ville bara gå och lägga mig. Jag hör hur Lill-polarn släpar runt på något i köket, men är bara för trött för att resa mig upp ur soffan för att kolla vad han håller på med. Precis när jag var på väg att somna hör jag världens vrål och Lill-polarn kommer farandes.

Han höll sig för rumpan och ojade sig så våldsamt att båda katterna for ur soffan och ville ut. När jag tittar i köket ser jag att han släpat ner den gamla kardan! Men inte har han väl varit så korkad att han satt sig på de jättestora rostiga piggarna!?
– Vad har du nu gjort Lill-polarn?

– Jag ville bara testa hur det är att sitta på en spikmatta!
– Jamen den kan du inte sitta på, den är ju jättefarlig, det är ingen spikmatta det där!
– Det kände jag väl!! Kan du ta ut taggen!

Leave a Reply

Översätt sidan »