1 objekt 365 dagar

Nära ögat!

Nära ögat!

Lill-polarn ville vara med och hjälpa mig på jobbet idag, sådan städexpert som han är så skulle vi komma hem på nolltid! han tyckte det var bedrövligt att jag låg i soffan hela kvällen och inte orkade med något. Jag sa till resten av familjen att de fick fixa mat själva och då tar alla bara “mackor!” bedrövligt!

Lill-polarn hade siktat in sig på den jättelånga korven som fans i kylen, det står “delikatess grill länk” och då måste den ju vara jättegod.  Micael hade bara gett honom en fralla och rusat upp till Nina igen. Så medan Lill-polarn körde runt min vagn idag pratade han oavbrutet om mat och allt gott man kan göra med ett paket korv.

När jag stod i det stora omklädningsrummet, så kände jag att det luktade bränt och givetvis ingen Lill-polare i närheten. Till sist var det bara bastun jag inte kollat. Vem tror ni stod där och försökte värma korvpaketet på bastu stenarna. Fy tusan! Vilken äcklig lukt, Lill-polarn hade inte tagit av plasten. För ett par år sedan brann det i en av basturna för att en av gubbarna lagt en jacka på stenarna!? Hmm!

Leave a Reply

Översätt sidan »