Kärringonsdag

Våfflor i mängder

Det var kärring onsdag hos Rosa och jag hade snöat in mig på att vi skulle måla!? Rosa tittade på mig som Pucko! Det är våffeldagen idag och här skall ätas våfflor och mysas. Tur att vi var inne för det har blivit svinkallt på kvällarna igen, så vi hade knappast kunnat måla i garaget. Det var härligt väder tidigare på eftermiddagen då jag tog ut Beethoven, men shit! Vad kalla kvällarna är.

Rosa stod och lagade mängder av våfflor och det var bara att förse sig. Sen pekade hon på spännande födelsedags paket som hennes föräldrar hade lämnat till mig. Wow! Scrapping Kitt och Spa paket. Elvy och jag la varsin ansiktsmask, Elvy gjorde ingen förra onsdagen så idag kunde hon inte motstå. Usch! Ser ut som taget ur filmen “Face off”.

Det var en härlig och väldans lyxig onsdag för mig med paket och mängder av våfflor. Tusen Tack för de fina presenterna.

Leave a Reply

Översätt sidan »