1 objekt 365 dagar

Cool!

Cool va!

När jag var på hemväg från jobbet så hamnade jag framför Elvy, så jag passade på att bjuda in mig själv på fika. Det var riktigt mysigt och jag kände hur min energi kom tillbaka. Hemma mötes jag av snickaren som hade kört slut på all cement och frågande mig hur lång ut valvet skulle gå från köket!?

Han ville gärna påbörja det i morgon? Jag blev så himla ställd? valv! Jaja det kanske blir bra! Jag frågade snickaren om det var Micael som ville ha valvet.

– Ja det tror jag! Jag såg ett par svarta killdojor. Han lät väl lite förkyld idag, lite pipig i rösten om man säger så! Men han hade otroligt många idéer. En del var bra men några förstod jag mig inte riktigt på. Har Micael en egen hund eftersom dörrarna skall vara så små? Ritningen på köket får ni nog också göra om , måtten är ju helt åt skogen? för det är väl ingen pygmé som skall flytta in ” Hahahaha”

Phuu! Han hade uppenbarligen inte sett Lill-polarn. När jag kom in så stod en lycklig Lill-polare med Micael skor och keps och menade på att snickaren inte hade sett skillnad på dem för de var ju så lika.

Leave a Reply

Översätt sidan »