1 objekt 365 dagar

Tvättdag

Hänger upp tvätten.

Härligt väder igen och jag snabbade mig att köra igång tvättmaskinen. Lill-polarn har gått här och små knorrat över att jag inte har tvättat hans kläder. Problemet är att tar gubben hem nytt sköljmedel så vill Lill-polarn ha sina kläder tvättade på direkt, även om de är tvättade dagen innan. Han är en riktig doft fanatiker.

Jag vill inte visa honom hur tvättmaskinen fungerar, för då lär den gå på högtryck med hans kläder och diverse som han tycker behöver ha en fräsch doft. När vi gick ut med våra tvättpåsar beklagade sig Lill-polarn över hur tung hans tvätt var och jag tittade ner på hans lilla tvättpåse.

– Du får nog träna lite till om du tycker den där är tungt.
– Men dessa är ju inte mina! Undra på att min påse var tung! Hela min släckt får ju plats i dessa! Jösses! De är ju enorma.

Leave a Reply

Översätt sidan »