1 objekt 365 dagar

Bimballa Bong!

Övning ger färdighet

När Micael kommer hem brukar han alltid ta med sig posten och idag var det ett paket till Lill-polarn. När Lill-polarn fick se paketet och att det var från Nallekulla blev han alldeles förstummad. Micael som hade varit i Stockholm fattade inte varför det var så stort förrän Lill-polarn berättade om det gigantiska ägget och magiker-nallarna.

I paketet kom det ett intyg  att han åkt magisk nallestock och att han hädanefter skulle få vara en av beskyddarna för ägget. Stjärnstav att trolla med tills Lill-polarn var redo för den stora trollstaven, magisk hatt så han kan bli osynlig ( inte bra i mitt tycke ), stjärnglans, tomtelycka, Osiris kort, Sibyllas spå bok, magiskt sten halsband m.m.

Lill-polarn är nu fullt sysselsatt med att lära sig trolla. Bimballa Bong gör den svarta katten gul! Lill-polarn var så upptagen med sin stjärn stav att han inte märkte att Busen bytte plats med Edgar. Så när han viftat klar så blev han så chockad att han ramlade av skolbänken.

-Åh! Det funkar! Såg ni? Busen är nu gul och Edgar svart! Wow! Timbla Timla gör en tårta!.

Leave a Reply

Översätt sidan »