1 objekt 365 dagar

Oj! Vad fort han äter

Oj! Vad fort han äter

Lill-polarn var med mig ner till lille-hagen och fodrade. Han blev så chockad att Bellman åt så fort. Jag kan tänka mig att Bellman vräkte i sig för att han inte hade någon större lust att dela med sig till Lill-polarn, och att Bellman inte lyfte upp mulen ur spannen var garanterat för att inte Lill-polarn skulle komma åt att köra ner sina labbar.

Det är ganska skönt att gå runt med Lill-polarn och små greja innan de andra går upp. Lill-polarn är så mycket lugnare på morgonen,  så fort de andra vaknar blir det full rulle och Lill-polarn verkar vara överallt. Han har en tendens att vilja överrösta alla andra och lägger sig i överallt.

Lill-polarn tycker det är så roligt att titta på när jag flyttar hästarna till olika ställen på tomten. Det ser ut som Wow! Vad mat, vi som är så hungriga.

– Vad de vräker i sig, inte undra på att vi har så mycket gödsel.

Leave a Reply

Översätt sidan »