1 objekt 365 dagar

Skattjakt

Skattjakt

Det var alldeles tyst när jag kom hem och jag tog min kaffemugg och gick ut. Det är riktigt härligt väder även om det blåser en hel del, helt perfekt att köra stortvätt idag med andra ord. Gick in för att kolla med Lill-polarn om han hade lust att hjälpa mig med tvätten, men han verkade fullkomligt bortblåst.

När jag gick upp på uteplatsen för att kolla om Lill-polarn myste i någon av stolarna hör jag ett dovt ljud. Jag blev alldeles stel, det lät som om det kom underifrån! Det finns inget utrymme att gå under trä däcket. Shit! Lill-polarn måste har krupit in i håligheterna som har blivit efter balkarna till ladugolvet.

Jag hör bara  Oj! vilken ful spindel, men vad är det för konstigt?, lite hostningar och andra kraftord som jag inte kan med att skriva i bloggen. Till sist kommer Lill-polarn ut skiten och eländig och talade om att det finns mängder av gångar under uteplatsen. Han hade varit så säker på att det skulle finnas en skatt där under.

Leave a Reply

Översätt sidan »