1 objekt 365 dagar

Wow! Den funkar ju!

Wow! Den funkar

Gubben har lagt klart stenarna på nedre delen av dammen och jag är snart klar med all jord runt växthuset. När han var klar med stenarna åkte han iväg och kom tillbaka med en sån söt fontän. Lill-polarn tyckte att den var som gjord för honom att hämta vatten ifrån, och dessutom så fungerade den.

Lill-polarn hade inte glömt hur han kämpade som en tok för att få lite vatten från pumpen uppe på kullen. Så idag har han hämtat vatten i mängder, och satt sig ner och gjort en rejäl lista på vad han önskar sig till dammen. Han tyckte det var bäst att passa på när gubben ändå pratade om allt konstigt man kunde köpa.

Efter ett tag kom en trött utsliten Lill-polare innanför dörren och talade om att han nu fyllt dammen. När jag följde med honom ut så hade vattnet sjunkit ner i sanden och Lill-polarn såg helt chockad ut.

– Men Lill-polarn vi måste ha dammduk först, innan vi kan fylla på vatten. Vanliga dammtrasor funkar inte!
– Men jag la ju ut dem som dukar!?

Leave a Reply

Översätt sidan »