Hundarna

En vecka ledigt

Jippi ! Skall vara ledig en vecka och tycker det skall bli kanon. Hoppas bara vädret blir bättre. Tog en härlig promenad med Shakira när en äldre dam joggade förbi mig med sin lilla hund. Jag blev så perplex över energin och hastigheten som damen höll. Jag kan promenera lång och snabbt, jobba på utav tusan och i många timmar men joggar jag så blir jag andfådd på två röda. Visserligen hämtar jag upp mig snabbt men ändå!

Jag funderar att jogga en bit varje gång jag är ute med Shakira, längden kommer jag inte bry mig så mycket om i början utan att det skall kännas roligt. Shakira tyckte det var skitkul och ligger nu nöjt vid soffan. Jag har precis sett färdigt på Rally brudar och skall ta och städa undan så jag kan koppla av i morgon.

Leave a Reply

Översätt sidan »