1 objekt 365 dagar

Sicken liten!

Vad har jag hamnat?

Lill-polarn var lika överlycklig som Micael över den lille nykomlingen, båda har det tyckt att det varit ruskigt tomt efter Fimpen. Det var svårt att avgöra vem av dem som var mest ivrig på att hälsa lille Pepper välkommen och se till så han skulle trivas riktigt ordentligt.

Pepper såg mest ut som Shit! Var har jag hamnat? Hund, katt, och en konstig snattrande figur och jag tror tyvärr inte konstigheterna stoppar där!? Jag har ju inte hunnit att gå runt ännu. Oj oj! Men soffkanten är riktigt go att sitta på. Får väl hoppas att maten är god bara, jag hann ju aldrig smaka innan den där gamle vräkte i sig allt, utan att tänka på ungdomen typ JAG.

Vi fick oss massa goda skratt när djuren skulle bekanta sig och det verkar vara samma goa gry i Pepper som Fimpen hade.

Leave a Reply

Översätt sidan »