1 objekt 365 dagar

Kolla så långt!

Bruuuuuum!

Usch! Jag tycker det är lite blåsigt i dag och himlen börjar mörkna mer och mer. Snickaren har precis åkt hem och Micael är på väg till Fredric. Jag tänkte passa på att vila mig en stund nu när jag blir ensam, känner hur det molar i huvudet. Lill polarn har tagit ut pappas leksaksplan han hade när han var liten och står vid gropen och brummar för fullt.

Det är så himla skönt att han kan roa sig själv, även om man blir lite matt på alla hyss han hittar på. Jag tar med mig lite kaffe ut till Lill-polarn så kan vi sätta oss och titta på blommorna i gropen och planera om det är något som behöver flyttas. Lill-polarn var så upptagen med sitt brummande att han inte hörde när jag kom.

– Hej Lill-polarn! Men vem har plattat till blommorna så?
– Det är en landningsbana! Kolla här så långt planet kan flyga! Oj Shakira förlåt!

Leave a Reply

Översätt sidan »