1 objekt 365 dagar

Koncentration… höger….vänster

Koncentration... höger....vänster

Tänkte jag skulle få en riktigt härlig och god sovmorgon men vaknade ganska tidigt i alla fall. Både jag och gubben är lediga en vecka, så jag hoppas att dammbygget kanske kan bli klart. Tog ner hästarna på tomten så de står precis under mitt fönster och betar för fullt. I år har vi verkligen haft gott om bete.

När jag kom in från att tagit ned hästarna hör jag hur Lill-polarn peppar lille Pepper ” Koncentration… höger….vänster och labba till! ” Båda två är så fokuserade på den lilla bollen att de inte hör när jag kommer in och när jag frågar Lill-polarn var de pysslar med så blänger han på mig som pucko!

– Jag förbereder Pepper för den stora världen ! Vi kan ju inte släppa ut honom förrän han blir som en tiger. Så kom igen Pepper höger…vänster…
– När du blivit bättre tränar vi på Micael höger….vänster..bang bang!

Leave a Reply

Översätt sidan »