Gården

En härlig dag

Gubben

Helt underbart väder igår och jag rensade ogräs och tog det allmänt lugnt. Gubben åkte iväg och köpte sallad som vi gottade oss med på uteplatsen. Bellman och Beethoven klipper våran gräsmatta, så det är bara till att klippa bort brännässlorna och sånt de inte ville äta upp. Här är en liten snutt på tomten.

Blåmes

Ett blåmespar har fixat sig ett bo mitt vid rutan, så vi får vänta med att renovera där tills de har flugit ut. Jag har aldrig varit med om att vi haft så mycket fågelbo som vi har nu och ibland är det rena kaoset, när fåglarna kommer för nära varandras bo. Nötskrikorna är nog värst med att försvara sina bon och de kommer gärna i grupp och väsnas. Rödhakarna är mina favoriter, hade en liten rackare i stallet som vägrade släppa sin mask, fast jag gick väldigt nära, men han flög ut när jag hämtade kameran.

Micael visade mig hur movie maker fungerar så jag kan fixa till mina filmsnuttar och jag hjälpte Micael med att filma kokhuset. Snickaren har påbörjat så vi ser hur vi skall fortsätta med renoveringen och nu har vi kommit riktigt långt, även om det ser ruffigt ut på filmsnutten.  Här är en snutt på Micaels kokhus.

Leave a Reply

Översätt sidan »