1 objekt 365 dagar

Open stretch!

Quarcio du Chene ( Curry)

Fy tusan! Lill-polarn väckte mig i ottan. Elvy hade lovat att han skulle få följa med till hennes jobb och titta på Curry som är 1.63, vilket är ganska högt för att vara en travare. Lill-polarn hörde bara stor Curry och tänkte bara på all mat han kunde laga. Jag försökte dämpa honom men med föga resultat.

När vi kom fram till stallet och Elvy säger ” här är han ” så rusar Lill-polarn fram och börjar klättra upp för att se Curryn. Allvarligt talat så var det svårt att avgöra vem som blev mest chockad. Lill-polarn eller Curry.

– Men det är ju en häst!? Honom vill jag inte laga mat på?
– Han heter egentligen Quarcio du Chene, men kallas för Curry.
– Åh! Jag som trodde det var en jätteväxt!

Lill-polarn blev så besviken att Elvy lät honom få åka med ett varv på travbanan, vilket han tyckte var jätte kul. När Björn Goop kom gåendes så vrålade Lill-polarn vi tog dem på Open stretch!

Leave a Reply

Översätt sidan »