1 objekt 365 dagar

Den här skall flyttas!

Kommer och hjälper till

Vilket skitväder! Det har regnat hela natten och det blåser så in i norden. Lill-polarn var så förväntansfull med att få hjälpa till med dammen, att han ramlade ner från stolen när jag tyckte det var bättre att han var inne och mys pyste med Esmeralda. Jag tyckte det hade blivit lite väl mycket vatten under natten.

Efter ett himla tjatande så fick Lill-polarn följa med ut i alla fall. Han fick lova att hålla sig vid kanten och peka vilka stenar som var bäst att sätta där fallet skulle vara. Efter att jag burit stenar fram och tillbaka i blåsten så kände jag bara att det blev för klafsigt att hålla på med att gå i och ur dammen. Tur att inte Elvy fick som hon ville i går ( fylla dammen ) räcker så gott med att plaska efter vädrets makter.

Lill-polarn börjar gasta att jag lagt fel sten och vill att jag skall flytta den en bit, när jag inte uppfattade vilken sten han menade hoppade han i den lilla baljan och kom farandes i vattnet. Det blåste så att Lill-polarn var tvungen att slita bra för att komma bort och visa vilken sten som skulle flyttas på.

Leave a Reply

Översätt sidan »