Utflykter

Derome kryddor & Perenner

Krister Lindblom harr på att byggt  upp en ESSO mack. Macken innehåller både en garage del och en butiks del. Helt fantastik att se och jag blir så imponerad av folk som vill bevara det gamla och lägger ner ett sådan jobb. Vi var på väg att besöka  Derome kryddor och perenner. Där köpte vi lite rea blommor och det blir förmodligen här vi köper de flesta växterna runt dammen. Så vackert att gå runt i trädgården och deras kryddor var helt enorma.

Tobias har blivit intresserad av att odla sparris, så här köpte vi en jumbo variant som han nu får titta på i 3 år innan han kan skörda. Skall bli riktigt spännande att se hur länge han kan hålla sig innan han äter upp den. De hade flera sorters kryddor som jag var intresserad av, men här fick jag se hur stora de kan bli om man inte skördar. Så det är nog dags att börja torka lite av mina kryddor.

Leave a Reply

Översätt sidan »