Pyssel

Trevlig Midsommar

Jag har varit iväg och köpt en diabilds skanner som även skannar in negativen. Har så himla mycket diabilder efter pappa när han var FN soldat i Kongo. Jag har lovat syrran att lägga in dem på dvd skivor, betydligt smidigare än att sätta upp duk och vela med projektorn. När vi kom hem så satt den lille blåmes ungen på trappen under boet. Jag hoppas att den är flygfärdig och inte bara ramlat ut när de skulle se sig om. Vi tog in katterna i så har den åtminstone en liten chans att klara sig.

Hann inte mer än in i stallet så kom rödhaken flygandes och blängde på mig i vanlig ordning. Jag sopade och krattade rätt torven men han sprang bara åt sidan, brydde inte det minsta om att hästarna klampade in? Hmm! Han kanske inte har fattat att han är en liten rödhake?

Vill önska alla en riktigt trevlig midsommar

Trevlig Midsommar

Leave a Reply

Översätt sidan »