1 objekt 365 dagar

Hårboll!

Hej! Vem är du??

Elvy behövde hjälp med sin dator, hon kom inte ut på nätet. ( Med andra ord katastrofläge ) Hon höll på att klippa sin storpudel Nisse och Lill-polarn ville följa med och titta på. Tobias hade precis gjort i ordning Elvys dator så jag misstänkte att hon bara klantat sig och att det var snabbt åtgärdat. ( Mycket riktigt , hon hade blockerat sig själv från att komma ut på nätet )

Lill-polarn tyckte Nisse såg för rolig ut när han blev klippt och var helt fascinerad över all päls som låg på bordet. Lill-polarn ville absolut ha en påse päls med sig hem så att han kunde göra en mjuk kudde till Esmeralda. Hon hade gnällt en tid att hennes kudde var för platt. Så Lill-polarn var helt överlycklig med sin pälshög.

Dag-Otto som låg och gottade sig på sin ställning tittade lite undrande på  Lill-polarn när han frågade om inte han också kunde få sitta där uppe och titta medan Elvy klippte färdigt Nisse. Filten såg så mjuk ut och utsikten var lite bättre där upp i från. Snäll som Dag-Otto är så brydde han sig inte om att Lill-polarn kom klängades, utan tog det med ro.

Leave a Reply

Översätt sidan »