Djuren

Upptäcksfärd!

Pepper

Lille Peppers första promenad i den stora världen. Jag har väl alltid varit benhård med att katterna skall vara minst en månad innan de få gå ut. Gamle Busen fick vi visserligen som vuxen, men han var borta i 2 veckor innan han kom tillbaka, efter att vi släppt ut honom och det var enormt jobbigt att inte veta vad han var.

Pepper

Men det har varit så gott väder och Pepper är väldigt sällskapssjuk och kommer oftast när man ropar, så jag har testat med kopplet och såg att han rusade in när han blev rädd. I dag fick han gå ut en lite sväng utan koppel så att han kunde busa runt i lugn och ro. Edgar får vi fortfarande hålla koll på så han inte flyger på Pepper, men han är inte ens hälften så jobbig mot Pepper som han var mot Fimpen. Blir bara Pepper lite större så kan han ta vara på sig själv, så ger väl Edgar upp med sitt bråkande.

Pepper

Pepper

Leave a Reply

Översätt sidan »