Familjen

Nu börjar jag få struktur på diabilderna

Det har varit en riktigt lugn midsommar, Micael är uppe i Stockholm hos tjejen. Tobias och gubben har suttit och tjoat framför fotbollen medan vi åt jordgubbs tårta. Jag har suttit och snabbkollat diabilderna så jag vet på ett ungefär vilket som är vilket. Jag hittade riktigt gamla bilder på mig och brorsan som jag aldrig har sett och sedan semester bilder under årens lopp. Hittade kanon fina bilder på när mamma var ung och på hennes ene bror, helt otroligt att diabilderna har hållit sig såpass bra.

Pappa hade mängder av tomma dia ramar som jag var på väg att lämna till loppis, när det slog mig att jag kunde flytta alla bilder till de nya rena ramarna så blev jag av med detmesta av dammet. Mycket av alla repor och prickar var bara smuts som går att tvätta bort. Men jösses vilket jobb, förstår att det kostar om man hade lämnat in det.

När jag är klar kommer jag att lägga bilderna på dvd och även göra papperskopior. Känns lite trist bara att pappa som har tagit korten inte kan berätta när och var, det är mest de gamla semesterbilderna och när han var i Kongo som det finns lite information om.

Leave a Reply

Översätt sidan »