1 objekt 365 dagar

Rotar runt

Åh! Är inte jag med någonstans?

Det blåser och kommer störtskurar med jämna mellanrum. Vi försökte fortsätta och stenlägga dammen men stackars Lill-polarn blåste bara omkull hela tiden,  han blev på ett uruselt humör och stormade in i köket och ville koka ägg. det är inte så lätt alla gånger när man är så liten och väger flugskit.

Jag tröttnade också ganska fort när det blåste så och gick in. Lika bra att passa på att gå igenom diabilderna. Har hunnit och märka upp de flesta lådorna, men Lill-polarn var där och bytte plats på dem ett par gånger så jag bad honom att hitta på något annat istället och inte pilla runt med bilderna.

Lill-polarn lommade surt iväg, men när jag gick ut med en kopp kaffe till gubben som jobbade i kokhuset, så passade han på att rota runt bland diabilderna igen. När jag kom in så satt han och skrattade åt bilderna när vi var på vårt landställe i Svenljunga.

– Men vilken plutt du var! 🙂  Leker du indian här eller? Jag vill se alla bilder! Är inte jag med?

Leave a Reply

Översätt sidan »