Familjen

Frammåt sakta men säkert

Gubben har slitigt med kokhuset medan jag mest har gått och slappat.  Vi stod i valet och kvalet om vi skulle sätta igen dörren, men det hade sett så dumt ut med en trappa upp till en vägg. Det fick bli en altandörr och det kommer att bli en liten uteplats med staket runt, i fall Micael vill ta sitt morgon kaffe på utsidan.

Nedervåningen kommer väl förhoppningsvis bli helt klar innan hösten, det är den jobbigaste delen och hade varit kanon att bli klar med. Micael har hjälpt till att sätta upp det nya innertaket och det börjar se riktigt mysigt ut där inne. Men det är fortfarande en hel del kvar som vi behöver snickarens hjälp till. Vi hade sådan tur att badrumskaklet skulle utgå, så den reade de ut för halva priset. Tur det!  För det är ett ganska stort motiv med som inte var billigt.

Skall ta en långpromenad med Shakira så midsommar maten inte lägger sig som ett bildäck, försöker motionera bort cykeldäcket jag har.

Leave a Reply

Översätt sidan »