1 objekt 365 dagar

Jösses! Vilket kraftpaket!

Jösses! Vilket kraftpaket!

Usch! Hade riktigt lång sovmorgon idag och det är bland det värsta jag vet. Det känns som dagen blir så kort innan man är klar med allt. Lill-polarn tycker det är kanon, han kan ju härja runt hur han vill utan att jag spänner blicken i honom.  Frukosten brukar också bli helt i hans smak, enbart kakor och bullar.

Lill-polarn hade busat runt en bra stund med Pepper innan han hade tyckt att han gott kunde kissa ute i det fria i stället för i en tråkig låda. Lill-polarn visste hur noga jag var med att hålla koll på Pepper första tiden, så han tyckte det var bäst att ta kopplet på honom så han inte försvann eller sprang efter de stora katterna.

Pepper blev helt överlycklig över att komma ut och Lill-polarn var inte beredd på de enorma sprången Pepper gör när han ser flugor och annat smått och gott. Lill-polarn for som en liten vante efter Pepper och började ropa efter oss så vi kunde hjälpa honom.

– Jösses! Vilket kraftpaket! Måste gå in och äta mera bullar så jag orkar hålla honom.

Leave a Reply

Översätt sidan »